Плюс два нових «Рено» для поліції Кам’янського - фото

Надіслав: slavkin1 , дата: пн, 04/10/2023 - 16:07
рено

Сьогодні автопарк поліції Кам’янського поповнився одразу двома позашляховиками «Рено».

рено 1
Автомобілі придбані коштом міського бюджету Кам’янського у рамках програми допомоги поліцейським.

рено 2

Церемонія урочистої передачі машин та їх виходу на службу відбулася на Майдані Калнишевського, у ній взяли участь мер міста Андрій Білоусов, його перший заступник Олександр Чернишов і керівник Кам’янського районного управління поліції Олександр Клешня. 

рено 3
Як зазначив Андрій Білоусов, у бюджеті міста минулого року були заплановані витрати на допомогу поліції, і тепер на ці кошти придбано нові автомобілі.
-    Ми постійно допомагаємо нашій поліції. У міському бюджеті нинішнього року, як і минулого, теж закладені кошти на підтримку правоохоронців Кам’янського, так що сьогоднішній подарунок – не останній. Звичайно, така допомога особливо важлива зараз, під час військового стану, адже саме тепер необхідно чітко підтримувати громадський порядок у нашому місті. Я дякую нашим правоохоронцям за службу і бажаю, щоб з кожного чергування ви повертались живими та неушкодженими, - сказав мер Кам’янського, звертаючись до екіпажів машин.
-    Ці автомобілі вже сьогодні будуть працювати там, де вони найбільш потрібні. Запевняю, що вони не будуть возити начальство або стояти в гаражі, вони одразу ж почнуть патрулювати територію міста, одна в Дніпровському, друга – в Південному районах. Будуть патрулювати вулиці, виїжджати на виклики про фактам порушення закону, конфліктів або дорожньо-транспортних пригод. Я щиро дякую міській владі і особисто меру за увагу до наших проблем та обіцяю, що ми зробимо усе, щоб у Кам’янському підтримувалися законність та порядок і права кожного містянина були надійно захищені, - зазначив Олександр Клешня.

рено 4
Після традиційного фото на згадку про сьогоднішній день екіпажі на нових машинах за командою полковника Клешні приступили до патрулювання території Кам’янського.