Міський голова Кам’янського провів нараду щодо будинків, зруйнованих і пошкоджених під час нічної ворожої атаки

Надіслав: Александр Бугаев , дата: пт, 03/29/2024 - 19:04
мер

Про це Андрій Білоусов повідомив на своїй сторінці у соцмережах.

Провів чергову нараду щодо будинків, зруйнованих та пошкоджених під час нічної ворожої атаки. Чотири зруйновані будівлі – це дачні будинки. Ряд інших будинків дістали пошкодження різного ступеня. 

У понеділок, 1 квітня, проведемо позачергову сесію міської ради, щоб затвердити програму підтримки населення, в рамках якої на відшкодування збитків з міського бюджету буде спрямовано 3,5 мільйони гривень. Розмір компенсації встановлюватиме спеціальна комісія в індивідуальному порядку залежно від ступеня руйнувань. 

Свою поміч запропонували також міжнародна благодійна організація «Карітас» та гуманітарна місія допомоги мирному населенню «Проліска» – партнер UNHCR Ukraine – Агентства ООН у справах біженців в Україні. Щиро вдячні за сприяння та співпрацю.

Надати інформацію про пошкоджене чи втрачене майно можна за ☎️ телефонами: 093 572 96 71; 093 841 47 56.

Отримати консультацію фахівця щодо подачі заявки на послугу «єВідновлення» через застосунок «Дія» можна за телефоном: +38 097 174 53 98.

Міські служби працюватимуть без вихідних, допомагатимуть відновлювати пошкоджені покрівлі, вікна, двері тощо. Завтра також будемо проводити зустрічі з власниками постраждалих будинків, з метою зʼясування всіх питань.

Разом ми сильні! – сказано в повідомленні.