Екс-кам’янчанин про маєток міністерської доньки, мільярди і яйця

Надіслав: slavkin1 , дата: чт, 07/13/2023 - 14:18
купрій

Колишній нардеп з Кам’янського Віталій Купрій сьогодня публікує новину, яка за своєю скандальністю може перевершити «подвиги» одеського воєнкома з його віллою в Іспанії та автопарком дружини, матері і тещі.
«А що, це правда що дочка Міністра оборони України Олексія Резнікова нещодавно придбала розкішний маєток вартістю 12 мільйонів доларів?
Якщо так, то тоді зрозуміло куди зникло 36 мільярдів гривень за неотриману зброю. Ну і яйця по 17 тут доречні», - пише Купрій в соціальних мережах.
Якщо інформація, якою цікавиться Купрій, виявиться правдивою, то це – новий корупційний скандал, в якому замішано оточення президента Зеленського. А якщо ні – все одно, вийде як в анекдоті «ложечки нашлись, но осадочек остался».
Взагалі, вже неозброєним оком видно, що в Україні активно йде передвиборча кампанія. Наприклад, у Кам’янському регулярно почали нагадувати про себе різного роду «опозіціонери», «активісти» і навіть «краєзнавці». 
А Купрій бере в передвиборчій кампанії, скоріше за все, на боці екс-президента Порошенка, тому й несамовито критикує Зеленського та його оточення. А ось вірити тому, що розповідає Купрій чи ні – це вже справа виборців…