У театрі Кам’янського відбудеться прем’єра лялькової музичної казки

Надіслав: Александр Бугаев , дата: нд, 04/28/2024 - 09:02
театр

19 травня на Малій сцені Академічного музично-драматичного театру ім. Лесі Українки Кам’янського відбудеться прем’єра лялькової музичної казки “Обережно, незнайомець!” за п’єсою відомої української письменниці Лани Ра.

Про це повідомляє ktoday.com.ua.

Всі ляльки для майбутньої вистави вже готові і актори театру репетирують з ними у репетиційній залі, поки йде виготовлення декорацій. У театрі зазначають що це буде весела і повчальна вистава, яку буде цікаво подивитись як дітям, так і їх батькам, бо у ній в доступній формі подаються правила безпечної поведінки  при спілкуванні з незнайомцями на вулиці, вдома та в інтернеті.

Через смішні та захопливі пригоди персонажів юним глядачам розкажуть про надзвичайно важливі речі, які допоможуть їм уникати небезпечних ситуацій, – йдеться на офіційній сторінці театру у Фейсбук.

Тож вже за три тижні маленьких глядачів чекає зустріч з веселою та обережною конячкою Камелією, мишеням-музикантом  Горохом, неслухняним кабанчиком Борчиком та підступним Незнайомцем, який хоче обдурити їх та завезти  до Болота Безвісті. Але на щастя у цій виставі є ще один персонаж, Поліцейський,   яки не дозволить вчинити злочин тому ця пригода завершується щасливо і стане неслухняних героїв стає хорошим уроком.

Лана Ра (творчий псевдонім Світлани Конощук) відома українська письменниця, сценаристка, драматургиня, художниця. Лауреатка багатьох престижних національних і міжнародних премій, у тому числі премії “Коронація слова” (двічі) та  Міжнародного літературного конкурсу “Гранд Коронації слова”. Сценаристка декількох серій анімаційного серіалу “Моя країна, Україна”. За п’єсами ставлять вистави не тільки в України, а й в інших країнах світу.