До Кам’янського їде Володимир Горянський з виставою «Бейбі Бум»

Надіслав: slavkin1 , дата: пт, 09/22/2023 - 11:56
бебі

12 жовтня на Основній сцені Академічного музично-драматичого театру ім. Лесі Українки глядачі можуть побачити у веселій комедії «Бейбі Бум» відомих зірок українського театру та кіно.  Автори цієї вистави гарантують присутнім, що вони отримають масу задоволення від легкого французького гумору та непередбачуваного сюжету.
«Бейбі Бум» - це яскрава музична, сучасна вистава про кохання за пʼєсою Жана Летраза. Події відбуваються у домі відомого фронтмена миловарного бізнесу – Едмонда Фонтанж.
Його син не хоче вчитися, а хоче одружитися. Але грізний тато навіть хоче покарати його за це, але.. Вже пізно: у юного синочка з'явився Малюк, про що з милою посмішкою повідомила чарівна Лулу. Як приховати від тата появу Малюка, де взяти гроші, щоб відкупитися від Лулу? У юного ловеласа голова йде обертом. І саме про те, як буде розвиватися сюжет цієї досить традиційної історії, дізнаються глядачі Кам’янського. 

пики
Ролі виконують: народні артисти України Володимир Горянський, Тамара Яценко; заслужений артист України Сергій Калантай; Крістіна Синельник, Сергій Кучера, Олександр Михайлов, Наталія Кучера, Анастасія Леміш.
Початок вистави о 19:00.

афіша