Кам’янчанам повідомляють: вихід є! Проте куди й навіщо? Фото

Надіслав: slavkin1 , дата: сб, 08/05/2023 - 19:15
вихід 1

Ми вже давно звикли до того, що з рекламою будь-чого можемо зіткнутися практично в будь-якому місці. Але сучасні маркетологи та рекламісти намагаються не лише залучити потенційного споживача масштабом та кількістю реклами, а й її оригінальністю. Подібна креативність у рекламі, особливо розміщена в незвичайному місці, іноді може спантеличити і навіть ввести в ступор.
Подібні почуття зазнав нещодавно наш журналіст, коли в переповненому пасажирами трамваї маршруту №2 схопився за ремінний поручень і побачив на ньому напис: «ВЫХОД ЕСТЬ!» із зазначенням номера телефону. Одразу кілька речей у цій маленькій рекламі вразили нашого журналіста.
Перше – чому текст написаний російською мовою? Друге – це реклама чи покажчик виходу у трамваї. Якщо це реклама – то чого? Якщо покажчик наявності виходу з трамвая, то наш журналіст і так знав, що вихід із трамвая є і розташований він там же, де і вхід… Наступна думка була цілком логічною: «Якщо цей текст вказує на наявність дверей у трамваї, то для чого вказано номер телефону? Можливо, тепер для того, щоб вийти з транспортного засобу, недостатньо просто сплатити за проїзд у ньому, але ще потрібно і попередньо зателефонувати за номером, замовивши відкриття дверей у потрібному місці?». За цими роздумами журналіст мало не проїхав свою зупинку та встиг вискочити з трамвая практично в останній момент перед закриттям дверей. Причому зробив це по-старому, без попереднього дзвінка.

вихід
Ми публікуємо фото цієї дивовижної реклами з прихованим номером, щоб не рекламувати невідомо що. А якщо хтось бажає дізнатися, де ж таки знаходиться цей вихід, він може покататися на трамваї, побачити там рекламу з номером телефону і зателефонувавши по ньому, дізнатися відповіді на ці запитання.